Rice Lake 2006/07

Sem budu (nepravidelne)psat co se deje v RL, jak si vedem atd.
-- dobra stranka :D lifeguard.bloguje.cz

čtvrtek, září 21, 2006

Corale atd.


Toto je vsemi znamy pevecky sbor Corale a jejich prvni foto s fanynkou.Holcina za mnou prisla,ze se ji hrozne libej,ale je ji blby se jich ptat na fotku,jestli to muzu zaridit.Tak jsem si vyhrnula rukavy..hh.Zasla jsem za pi.Mimrovou a ta se ji rada ujala,objala a foto je tu.

holky z Corlai u nas na "garden party" Zuzka M.,Martina D.,Cilka J.,Klara,Karca K. a ja.Kecaly jsme u ohne az do vecera a probiraly,co je novyho v Zamberku atd.Drby drby..:)

Minuly vikend jsme byli stavet posed na lov zvere.Nejsou to ty dreveny posedy jak mame u nas.Je to za tezky penize koupenej posed,kovovej.

Tohle je muj pokoj,cast.Vsimnete si te obri postele:) brzo me ceka zmena povleceni na namornickou modrou.

4 Comments:

Anonymous Anonymní said...

Ahoj Pavlo,
vzhledem k tomu, že Cilka se nám nijak neozývá obracím se na Tebe. Nedaly by se ty fotky vkládat větší? Jansovi

12:20 odp.  
Blogger Hanča, Pájka, Myšpulín said...

to je prave to,schvalne je zmensuju,aby se mi vesly na blog,nevim,jestli je to omezeny co se velikosti fotek tyce..neznam kapacitu blogu,proto je vkladam mensi a taky to netrva tak dlouho je nacist.jestli chcete,klidne vam muzu naky fotky poslat mailem jen pro vas.jen se mi ozvete,v mym profilu urcite bude e-mailova adresa,kam mi muzete napsat nebo mi sem napiste svoji.cilka ma ted hooodne "prace" s Coralema:)

10:13 odp.  
Anonymous Anonymní said...

ahojik, hh, tohle je to karamelove prosteradlo???a voni karamelem aspon?:)ja mam ted cerveny s bilejma kralikama..ale vypadaj spis jako jeleni nebo krecci.tak sem cetla ze mas nejakeho gangstu na ples, co saty, beres svy nebo si pucujes takovy ty princeznovsky?my ted byli s tomem v litom., taky preve na plese, no psala sem neco k cilce tak kdyztak mrkni. hele jak kamca?prej ma taky blog..ale tady panuje vseobecna nevedomost..??..(potrebuju informace na soutez-viz lamy:))pekny den!

1:55 odp.  
Anonymous Anonymní said...

Ahoj Pavlo,
tvůj mail si zjistím od Cilky až bude mít trochu volno. Prosím zveřejněte taky Kamily blog a domluvte se s Kamilou která teď napíšete do listů. Až vyjdou tak Vám pošlu co už o Vás vyšlo.
Mějte se všechny fain Jansová

1:44 dop.  

Okomentovat

<< Home