Rice Lake 2006/07

Sem budu (nepravidelne)psat co se deje v RL, jak si vedem atd.
-- dobra stranka :D lifeguard.bloguje.cz

středa, října 11, 2006


Chcete videt kde bydlim? Takhle vypada nas dum, kdyz si stoupnu na druhou stranu ulice. Polovinu zabraly garaze pro 3 auta a dalsi cast je obytna. Nemame druhe patro, ale mame basement, coz je obytna cast jakoby v suterenu. dole je obri televize a okolo asi 6 kresel pro hrace videoher (Rob a jeho kamosi), fotbalek a ping pong. Krom toho tam najdete i koupelnu, pradelnu a dalsi dve mistnosti pro veci, ktery uz nepotrebujou nebo-li pracovna. V patre je obyvaci mistnost spojena s kuchyni a druha obyvaci mistnost. Pak tu jsou taky vsechny pokoje, muj i jejich. Momentalne mame vystehovanou jednu obyvaci mistnost, protoze cekame novy nabytek. Podle me casem pribyde i koberec a novy obraz na stenu, pac vsechno proste musi ladit!:)

Minulou nedeli jsme navstivili Dorotku. Dorotka je tady takova ceska babicka. Jeji rodice nebo prarodice byli Cesi a on umi docela dobre cesky! Obcas je to zabava, pac zna dost tech starsich vyrazu, tak se kolikrat nestiham divit. Minuly tyden ji bylo 81 a Corale ji nahrali (nevim jestli na kazetu nebo na zaznamnik) pisnicky k narozeninam a ona nam to poustela a chtela po nas, aby jsme ji taky zazpivaly:) a taky si to vsechno nahrala. Kazdopadne ucelem nadi navstevy nebylo zpivani, ale vareni! Chystame se uvarit nasim rodinam, tak jsme to nejdriv chtely vyzkouset na necisto:)) Delaly jsme ovocny knedliky a muzu roct, ze se to opravdu povedlo! Uplne se mi po nich styskalo a kdyz jsem je zase ochutnala uplne jsem roztala!uaa! Mozna proto se je chystam delat v nedeli zase. Desne nas to bavilo s holkama, tak jsme jich udelaly fakt hooodne. Ani nevim, jak si s tim mnozstvim pak Dorotka poradila.

A naky drby z Rice Lake? Pred dvema dny tu jeden chlapek (28) zranil tehotnou 17-letou holcinu, nekolikrat do ni bodnul. Ta holka je snad na zivu a dite pry taky. Jinak co se tyce mladeze(nevim, jestli jsem o tom uz psala) jsou trochu jiny nez my,jsou nekde jinde nez my a obcas trochu pozadu. Ted mame ctvrtek a patek volno, v patek odjizdi Mark s Robem na lov a my jedem nakupovat. S Cilkou mame domluvenou jizdu na konich u nich a mozna nakej film jako spravna americka mladez, kazdy volny vecer hura pujcime se film a dobrou decka.
Pred par dny jsme s Cilkousem hraly tenis po skole a prisel za nama jeden kluk ze skoly(Mark),myslim, ze Ondra Hovadek ho bude znat a vzpomene si:) protoze sotva k nam dosel, dal se s nama do reci a rekl nam cesky jses krasna:D vyvalily jsme na nej oci a zeptaly se ho odkud to ma. A to on takhle jednou doucoval Ondru matiku a ten ho to naucil, pak nam neco vypravel o byvalych exchange studentech a docela jsme se pobavily,hehe.
RLIFA nam nechala udelat senior pictures, vetsinu nam dokonce i zaplatila. Ted uz je na nas, jestli si nechame udelat nejake navic. Jsou vazne moc pekny, takze v kazdem pripade! Nejdulezitejsi informace pro zni: DNESKA TU SNEZILO! A to si nedelam srandu, rano jsem vstala a byla mi desna zima, uz to mi bylo divny a kdyz kouknu z okna normalne chumelenice! Nemame tu sice deset cisel snehu, vsechno uz stacilo zase roztat, ale uprimne neni na to moc brzy? Vsadim se, ze v CR vam tohle zatim nehrozi.

3 Comments:

Anonymous Anonymní said...

no, tady jsou rano skoro i mraziky (myslim tim Prahu) jinak se preci rika, ze ve Wisconsinu se stridaji tusim jen tri ruzna rocni obdobi: cervenec, srpen a zima :oDD

2:43 dop.  
Blogger Hanča, Pájka, Myšpulín said...

dneska tady je totalni chumelenice,jsem tedka vstavala a to musism v tomhle mrazu jit jeste ven s Mollie:)
ja jsem to slysela jinak,jsou tu jenom 2: road destruction a pak zima:)

9:39 odp.  
Anonymous Anonymní said...

mollie?tak to mrkni na muj web,casem se chystam enco tam hodit a molly tam bude tez figurovat:)mej se ty pianistko:))muzem pak zalozit kapelu, cilka fletna, ty klavir, ja s adel zpevacky..:D:Dnoo to radsi ne:) tak jo, mej se bajo, v.

2:21 odp.  

Okomentovat

<< Home