Rice Lake 2006/07

Sem budu (nepravidelne)psat co se deje v RL, jak si vedem atd.
-- dobra stranka :D lifeguard.bloguje.cz

úterý, prosince 12, 2006

vanocni stromecek





Pridavam jeste jednu fotku z gymnastiky, to jsou moje "kolegyne" zleva Nikki, Teresa, ja, Hannah.
Vanocni stromek mame uz od soboty. Letos byla rada na me vybrat nas vanocni stromek, tak jsem si na tom dala pekne zalezet. Zajeli jsme nekam do Rice Lake a pred nama byla 3 pole plna stromu na vanoce! Vzali jsme sane a stravili tam asi hodinu, nez jsme nasli ten pravy (teda nez ja ho nasla)! Vlastnorucne jsem ho i urizla.Prijeli jsme domu, Mark vzal stojan a snazil se, aby ten strom stal rovne. Jenze to je pekne tezky! Hrozne se u toho vztekal a nakonec to vzdal a nechal to az na nedeli. V nedeli vecer jsme konecne ozdobili nas stromek. Cela rodina pomahala a je vazne peknej.
Jednou mesicne budeme chodit na mistni zakladni skolu povidat o Ceske republice. Dneska jsme tam byly s Cilkou a Kamcou poprve a stravily jsme 45 minut s druhaka:) me to docela bavilo, zpivaly jsme s nima naky cesky hitovky-ku prikladu pasli ovce valasi,hahaha. Ucily jsme je rict neco cesky a ukazovaly obrazky. Po chvili se prihlasila jakasi holcicka a zeptala se me, jestli mame v CR taky televize. Docela me prekvapilo, ze polovina druhaku si typla, ze CR je v Evrope, 1/4 spolehala na Asii a 1/4 na Afriku:)
Jak uz psala Cilka na svem blogu, vylet do Chicaga nam nevysel. Nemuzeme vycestovat mimo Wisconsin bez nasich hostujicich rodin. Ani kdyby nam to nase mistni i ceska rodina dovolila..proste NE.
Dneska jsem se snazila neco prohodit s Japoncema. Je tu jeden kluk-Satoshi a holka Tomomi. Tomomi mi nerozumnela, Satosi docela jo, ale hlavne tyhle Japonci se porad culej a usmivaj, mozna to je zachranuje. Zitra mame team dinner u nas doma. Bude nas asi 12 holek z gymnastiky a k veceri budou spagety.Zdravim..

0 Comments:

Okomentovat

<< Home