Rice Lake 2006/07

Sem budu (nepravidelne)psat co se deje v RL, jak si vedem atd.
-- dobra stranka :D lifeguard.bloguje.cz

úterý, dubna 24, 2007

Prom






















Jak psala Cilka na svem blogu, Prom Ball je ples pro prvni dva nejstarsi rocniky. Vetsinou se chodi v parech a nejdriv se zajede k nekomu domu, tam se sejdou rodice, nafotej se fotky a jede se na veceri. Najedli jsme se v mistni cinsek restauraci a v 8 zacal plesik. Sli jsme tam jako osmiclena parta, 4 holky+4 kluci. Ples se konal v mistni restauraci Turtleback a tema byli 20. leta. Plesali jsme na disco a blues v tech superdrahych satech, nafotili par fotek, odvolili krale a kralovnu a ve 12 jsme se jeli k Cilce prevlict a vyrazit na post-prom party. Akce se konala ve skole v telocvicne od pulnoci do 5 rano. Jestli tam chcete jit, musite si koupit listek a mit podepsany slib od rodicu. Kdyz se nedostavite, tak se vola rodicum. Cely ten "security system" ma v podstate zaneprazdnit mladez po plese, aby nechodili nekam do pryc na party. To znamena, jakmile jsme v telocvicne, uz nas nepustej domu do 5 rano. Vchody hlidali rodice s vysilackama:D Odtamtud se proste neda utect!

Ale stalo to zato. Meli tam hodne jidla, ovoce, cokoladovou fontanku, pizzu a desnejch atrakci. Obri skakaci hrad, minigolf, sazeni, videohry, MASAZE a prisel taky hypnotista.

Ve tri rano tam ten chlapek zhypnotizoval asi 18 lidi, z toho par se do toho nedostalo a par jen spalo na jevisti..ale asi 8 lidi tam bylo zhypnotizovanych a delali presne to,co jim ten chlapek rekl. Premyslela jsem,ze bych se nechala taky, ale bala jsem se, ze bych tam v hypnoze zacala mluvit cesky nebo tak. Treba John, muj prom-date, si myslel, ze je Elvis Presley a tancoval tam na nej, nebo kluci chodili po jevisti, jako modelove po molu, jedna holcina si prilozila botu k noze a rekla "hello" pokazde, kdyz ten chlapek rekl slovo cellphone. On jim proste vzdycky nakukal,co maj delat a oni to proste delali! Vetsinou meli zavreny oci. Po hodine zabavy je probudil a oni si nepamatovali, co delali. Fakt super!
Fotky: Janae+ja ; Corrin+ja; Cilka+ja; cela skupinka; jenom holky;


jedna bonusova informace: dneska jsem videla medveda u nas pred barakem, jak se nam "vyprazdnuje" na trave. Uz byla ale tma, tak jsem to nemohla vyfotit poradne. Treba zitra, jstli prijde zase.


6 Comments:

Anonymous Anonymní said...

proc jsi tam dala stejny fotky jak ja?:))) cilous

9:47 odp.  
Anonymous Anonymní said...

protoze muj blog sleduje i muj deda a dalsi lidi, kteri nekoukaji zase na tvuj blog.
nako jsem si to ani neuvedomila,ted jsem to ocekovala a jsou jen 2 stejny.
mam je smazat? :) NE,haha.

7:18 odp.  
Anonymous Anonymní said...

jo jo, smaz je a jeste dneska:))) cilous

9:44 odp.  
Anonymous Anonymní said...

abych si te neprehnula pres koleno Cilousi :)) a pak to dam Thurstonoj..jako trofej.

6:43 odp.  
Anonymous Anonymní said...

tak se vam tady trochu zamicham do rozhovotu:)... nic mene.. tak snad v tom NY pajo:)).. a good odkaz na stranku;)
hondzik

2:39 odp.  
Anonymous Anonymní said...

jj, uvidime, jak na tom budeme s tim NYC :)

3:09 odp.  

Okomentovat

<< Home